Webinar recording | Snel en effectief klantcontact via WhatsApp?Je Digitale Collega regelt dit

Vond plaats op: 23-03-2023 om 11:00-12:00 uur

Leer hoe een Digitale Collega i.c.m. WhatsApp je team ondersteunt bij tijdrovende klantcontactprocessen.

Over dit webinar:

Weten klanten je steeds vaker te vinden via WhatsApp? Buiten kantoortijden of op momenten dat het even niet uitkomt? Vind je het lastig om grip te krijgen op al die WhatsApp conversaties? In dit webinar leer je hoe een Digitale Collega in combinatie met WhatsApp je team ondersteunt bij tijdrovende klantcontactprocessen. En ook hoe je WhatsApp als communicatiekanaal integreert in je bedrijfsprocessen en grip krijgt op deze conversaties.

Aan de hand van een voorbeeld uit de verzekeringswereld, laten we je zien hoe je een Digitale Collega binnen WhatsApp effectief en kostenefficiënt inzet, zodat je klanten sneller worden geholpen, je klantcontactproces intelligenter wordt ingericht en medewerkers tijd overhouden voor andere werkzaamheden. Of gewoon kunnen genieten van hun vrije tijd…

Ben jij…

…die directeur of manager die herkent dat WhatsApp een snel en makkelijk kanaal is voor contact met je klanten, maar zich zorgen maakt over het gebrek aan grip op contact via niet-zakelijke kanalen en processen?

…de vertrouwde contactpersoon of agent die alles over heeft voor de klant en dus ook ’s avonds, in het weekend en tijdens vakanties vragen van de klant via WhatsApp oppakt?

…die CX-specialist of marketeer die merkt dat de klantreis via (zakelijke) WhatsApp niet lekker loopt en eerder de NPS of CES score verlaagt, in plaats van verbetert?

Vraag kosteloos de recording aan

Laat je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk de recording van het webinar naar je toe.

Wat is een Digitale Collega eigenlijk?

De Digitale Collega is een procesbot die jou ondersteunt in het klantcontact. De bot neemt tijdrovende, repeterende werkzaamheden geautomatiseerd van je over. Het resultaat? Meer klanten tegelijkertijd helpen en tijd overhouden voor complexere, rendabele klantinteracties. Combineer dit met WhatsApp, en je hebt het beste van twee werelden. Je bent bereikbaar via een communicatiekanaal dat vrijwel iedereen graag gebruikt én je bent er door intelligente automatisering relatief weinig tijd aan kwijt.

De Digitale Collega: bewezen effectief:

“Doordat onze Digitale Collega Joyce zo goed gebruikt wordt door onze klanten, kunnen we grote groepen klanten de service verlenen die ze verdienen. Tegelijkertijd hebben onze adviseurs voldoende tijd om inhoudelijke gesprekken te voeren met klanten die dit nodig hebben.”

Guy Polman
Manager Servicedesk VvAA

“Onze Digitale Collega Marjolijn helpt onze klanten op weg bij het aanvragen en digitaal ondertekenen van een bankgarantie. Stap voor stap neemt ze onze klanten mee door een geoptimaliseerd proces. Heel duidelijk en overzichtelijk. Kortom: we zijn blij met Marjolijn.”

Antoinette Kalkman
Directeur Nationale Waarborg

SPREKERS

Guy Polman

Göran van Hese
Digital Communication Expert

Guy Polman

Philippe Van Nieuwenborgh
Managing Consultant &
co-owner
Dialog Group

Jan Verstegen

Jan Verstegen
Managing Consultant Conversational
Dialog Group 

Weten hoe je snel en effectief klantcontact realiseert via WhatsApp mét de hulp van een Digitale Collega?

Een initiatief van:

CONTACT

NL +31 30 656 61 40
BE +32 15 79 15 59
info@dialoggroup.eu
www.dialoggroup.eu