Dankjewel! We hebben je demo-aanvraag ontvangen  

Binnen een paar minuten ontvang je een bevestigingsmail. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons op via: +31 30 656 61 40

Bekijk de case: Digitale Collega Joyce van verzekeraar VvAA

VvAA is de stem en steun van ruim 130.000 zorgverleners. VvAA biedt zorgprofessionals en zorgorganisaties advies en diensten tot het ondersteunen van de primaire bedrijfsvoering en het afdekken van risico’s die hiermee samenhangen. Daartoe behoort ook het aanbieden van verzekeringen.

Om te controleren of de verzekeringen nog passend zijn bij de situatie en toekomstdromen van haar klanten, voert VvAA periodiek een verzekeringscheck-up uit. Dit levert een uitdaging op. Hoe blijft de verzekeraar in gesprek met al haar verzekeringsklanten? 

 Bekijk het webinar:

Meer over Dialog Group – het bedrijf achter Digitale Collega

Wij geloven dat klantinteractie persoonlijker kan, zonder het proces ingewikkelder of tijdrovender te maken. We doen er alles aan om bedrijven hiermee te helpen. En dat realiseerden we al bij veel bedrijven, zoals grote banken, verzekeraars en energiemaatschappijen door heel de Benelux.

Wij zorgen dat die creatieve marketeer, de business director en de pragmatische IT’er elkaar snappen. En dat is precies wat nodig is voor goede en frictieloze klantinteractie. We creëren voor iedere klant een unieke aanpak. Altijd met creativiteit, enthousiasme en een flinke dosis pragmatisme.

Een initiatief van:

CONTACT

NL +31 30 656 61 40
BE +32 15 79 15 59
info@dialoggroup.eu
www.dialoggroup.eu